Tarinamme

Suorahaku on vanha palveluliiketoimintamalli, joka on pysynyt samanlaisena vuosikymmeniä. Tänään digitaalinen maailma tarjoaa monia mahdollisuuksia osaajien löytämiseen. Löytäminen on helpottunut ja nopeutunut ja siitä on tullut kustannustehokkaampaa.

Perinteiset työtehtävät muuttuvat digitaalisuuden tuodessa uudenlaisia tarpeita yritystoimintaan. IT ei ole enää tukipalvelu vaan se on merkittävä osa yritysten keskeistä liiketoimintaa. Tehtävien muuttuessa nimikkeet ja osaajaprofiilit vaihtuvat eikä perinteinen ilmoittelu enää toimi toivotulla tavalla, tarvitaan etsiviä jotka paikallistavat haluttua talenttia.

Heikki Wahlroos ja Jouni Kantonen tapasivat keväällä 2011 miettimään miten digitaalinen muutos vaikuttaa suorahakuun. Yhteistä henkilöillä oli kokemus suorahakupalvelun ostamisesta ja parin vuoden omakohtainen kokemus palvelun tuottamisesta. He olivat yhtä mieltä siitä, että suorahakua tarvitaan yritysten toimihenkilöhankintaan kaikilla tasoilla. Tähän tarpeeseen perustettiin Some Hunters Oy syyskuussa 2011.

Halusimme päivittää perinteisen suorahaun ja asetimme tavoitteeksi perustaa palvelu, joka olisi varma, nopea ja kustannustehokas sekä tarjoaisi aidosti ratkaisun yritysten henkilöhankintaan. Kyseenalaistimme kaikki vanhat prosessit, mm. CV-pankin tarpeellisuuden ja päätimme tarjota vaihtoehdon perinteiselle hinnakkaalle suorahaulle, laadusta tinkimättä. Samalla poistimme prosesseista turhan salamyhkäisyyden. Näin syntyi SomeHunters, löytämisen asiantuntija.

- Heikki Wahlroos, COO, Founder -

Jouni Kantonen, some- ja online-expertti, on pitkään kehittänyt online-ratkaisuja medialle ja puhelinyhtiöille ja ollut perustamassa mm. yhtä Suomen ensimmäisistä Someyrityksistä, RedTail Mediaa. Heikki Wahlroos on aiemmin urallaan toiminut mediajohtajana, hänen johtamiaan yrityksiä olivat mm. NRJ Finland ja Mediaplanet International, vastuullaan Suomen, Baltian, Italian ja Hollannin toiminnot.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Voit kuvailla lähtötilannetta ja henkilöstötarvettasi. Olemme sinuun yhteydessä viestisi tiimoilta mahdollisimman pian.

SomeHunters logo

Violin 3 krs. Business Park Quartetto, Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo

linkedin

Ota yhteyttä